به نام خداوند دوستدار دانش
با یاری خداوند مهربان با عشق و امید فراوان
با غنچه های زندگی مان با آرزوهای طلایی شان ،
سالی پر خاطره را شروع می کنیم.
به امید آن که:
دستان کوچک و افکار کودکانه عزیزانمان اندیشه بزرگ بیافرینند .
نوگل خندان خوش آمدی دبستان
مهر ماه 90
حمید امامی راد
روز شکوفه ها و آغاز سال تحصیلی جدید را به تمامی دانش آموزان ، همکاران و... تبریک عرض می کنم.
به نام خداوند دوستدار دانش
با یاری خداوند مهربان با عشق و امید فراوان
با غنچه های زندگی مان با آرزوهای طلایی شان ،
سالی پر خاطره را شروع می کنیم.
به امید آن که:
دستان کوچک و افکار کودکانه عزیزانمان اندیشه بزرگ بیافرینند .
نوگل خندان خوش آمدی دبستان
مهر ماه 90
حمید امامی راد
روز شکوفه ها و آغاز سال تحصیلی جدید را به تمامی دانش آموزان ، همکاران و... تبریک عرض می کنم.
ثبت نام پیش دبستانی و دبستان پسرانه در مدرسه غیر دولتی امام هادی (ع) سبزوار
محیطی شاد و مناسب
تمرین های ویژه جهت افزایش هوش و خلاقیت
آموزش حفظ قرآن
پیک های متنوع آموزشی و تربیتی
آدرس: سبزوار میدان دانشگاه آزاد خیابان ریحان تلفن: 2651835
روح انسان آلوده در کما آزاد نیست!
آنچه در «پنج کیلومتر تا بهشت» تصویر شد با اختیارات یک انسان گناهکار و آلوده متناقض است.
آن گونه که در فلسفه و عرفان اسلامی مطرح است، «روح» هیچ وقت بدون جسم نیست و به سوی هر عالمی که قرار گیرد، چه عالم دنیا، عالم برزخ و عالم قیامت با یک جسم متناسب با آن عالم همراه میشود.
افراد متوفی با جسم برزخیشان در خواب مشاهده میشوند
روح «نفخه الهی» است و هیچ شکل و صورتی ندارد، اما همیشه با یک جسم همراه است، لذا هرگاه فردی در خواب، پدربزرگ متوفی خود را ببیند، در واقع روح پدربزرگش را در کالبد برزخی مشاهده کرده است، چرا که فرد در عالم خواب به عالم برزخ نزدیکتر شده است و توانسته مشاهداتی از آنجا دریافت کند.
در منابع دینی، عالمی بین این دنیا و عالم برزخ وجود ندارد تا روحهای سرگردانی میان حالت بین مرگ و حیات قرار بگیرند، بعضی از تجربهها نشان داده است، افرادی که به کما رفتهاند، یک مدت کوتاهی لحظات تجربههای نزدیک به مرگ را گذراندهاند، یک مسیر در حال حرکت به سوی روشنایی را تجربه کردهاند و قبل از اینکه به انتهای مسیر برسند، به زندگی طبیعی برگشتهاند.
مسلمانان در طول تاریخ اسلام بر جواز؛ بلکه استحباب سفر برای زیارت قبور اولیای الهی اجماع داشتهاند. اما از ناحیه ابن تیمیه ممنوع شد؛ زیرا وی اولین کسی است که از این مسئله جلوگیری کرده و شدیداً با آن مقابله نمود و به حرمت آن فتوا داد. بعد از او شاگردان و مروجان افکارش این نظر را دنبال کرده و تا زمان محمد بن عبدالوهاب و وهابیان – که همگی به حرمت زیارت قبور معتقدند- ادامه داشت. از آنجا که این مسئله آثار مهمی در پی دارد بجاست تا در مورد جواز و عدم جواز آن تحقیق و بررسی نماییم .
1- ابن تیمیه میگوید: «تمام احادیثی که از پیامبر (ص) درباره زیارت قبرش وارد شده، ضعیف بلکه جعلی است». ( منهاج السنة جلد 2 صفحه 441)
عسقلانی از ابن تیمیه نقل میکند نقل که او به طور مطلق از زیارت قبور انبیاء و اولیاء منع کرده و آن را حرام نموده است؛ چه با شدّ رحال ( بار سفر زیارت بستن) و چه بدون آن.(ارشاد الساری جلد 2 صفحه 329)
روزی مرد کوری روی پلههای ساختمانی نشسته و کلاه و تابلویی را در کنار پایش قرار داده بود. روی تابلو خوانده می شد: «من کور هستم لطفا کمک کنید.»
روزنامه نگار خلاقی از کنار او می گذشت؛ نگاهی به او انداخت. فقط چند سکه در داخل کلاه بود.. او چند سکه داخل کلاه انداخت و بدون اینکه از مرد کور اجازه بگیرد، تابلوی او را برداشت، آن را برگرداند و اعلان دیگری روی آن نوشت و تابلو را کنار پای او گذاشت و آنجا را ترک کرد. عصر آن روز، روز نامه نگار به آن محل برگشت و متوجه شد که کلاه مرد کور پر از سکه و اسکناس شده است. مرد کور از صدای قدمهای او خبرنگار را شناخت و خواست اگر او همان کسی است که آن تابلو را نوشته بگوید ،که بر روی آن چه نوشته است؟ روزنامه نگار جواب داد: چیز خاص و مهمی نبود، من فقط نوشته شما را به شکل دیگری نوشتم؛ لبخندی زد و به راه خود ادامه داد. مرد کور هیچ وقت ندانست که او چه نوشته است ولی روی تابلوی او خوانده می شد:
امروز بهار است، ولی من نمیتوانم آنرا ببینم
یکی از مهمترین توصیه های همیشگی به زن و شوهرهایی که در آستانه فرزنددار شدن هستند، این است که با صحبت کردن با یکدیگر، از قبل و پیش از بچه دار شدن در اصول تربیتی با هم توافق پیدا کنند یا پس از بچه دار شدن و در مواردی که نظری واحد و یکسان در مورد موضوعی ندارند،این تبادل نظر و مخالفت با عقیده یکدیگر در حضور فرزندان انجام نشود.
در صورتی که مادر و پدر در مورد اتفاقات پیش آمده نظر یکسانی نداشته باشند، ممکن است یکی از آنها با خواسته کودک موافق بوده و دیگری مخالفت کند؛ در چنین شرایطی طبیعتا کودک به طرفی جذب میشود که در موارد بیشتری جانب او را گرفته و به خواسته های او پاسخ مثبت داده و حمایتش میکند و رفته رفته بیشتر به او وابسته میشود. ممکن است تصور شود این اتفاق در بزرگسالی کودک تاثیر نخواهد گذاشت و وابستگی کودک به یکی از والدین به مرور زمان برطرف خواهد شد، اما این تصور نادرست است و به همین منوال ادامه خواهد داشت و چه بسا پررنگتر شود و والدین به طور ناخواسته کاری کنند که کودک به یکی از طرفین وابستگی شدید پیدا کند و به این ترتیب به فرزند و همچنین خانواده آسیب وارد شود.